søndag 10. november 2013

Retro putetrekk til badetNydelige sterk rosa blomster på novemberkaktusen, inspirerte meg til å sy et nytt putetrekk, til skumgummiputa på denne benken. Lintrekket som fulgte med puta, krumpet for mye i vask. Jeg sydde en lang hvit glidelås  i den ene langsiden, ca 10-15 cm fra hjørnene.


Har du lyst til å sy et slikt trekk, se "Sy pute med glidelås i bunnen", på hobbybloggen min.
Målte fra midten av kortsiden, over toppen, og midt til kortsiden igjen, og plusset på 2 cm i sømrom, 1 cm i hver side. Deretter fra midten av langsiden, tvers over, og til midten av langsiden andre siden, pluss 2 cm, 1 cm i hver side. I hjørnene, fra vrangen: Legg hjørnet søm mot søm og mål 4,5 cm (høyden på puta) tvers over og tegn en strek.  For å sjekke at sømmene treffer hverandre, klipper jeg av en bit ca 1 cm fra sømmen. Syr deretter på streken. Sikk sakk alle sømmer.


Tidligere dynetrekk ..For mye motlys her, men synes det ble litt fint allikevel... Svarta er nysgjerrig på den "nye" puta.


Det ser ut som om Dotten liker bambien. :)

Ha en god dag!
post signature

2 kommentarer:

  1. Ååååååhhhh!!!! Nå startet jeg å smile skikkelig her :) Så utrolig SØTT, fint og koselig det ble!!! Nydelig! Og så søtt med den fine rosa blomsten, den søte andre blomsten, lyset og rådyret til retro duken! Passet pefekt til! - Og søteste pus - blir så hjemmekoselig med disse nydelige dyra på bilder! Så utrolig koselig! :) Gleder meg til å følge denne bloggen også - ikke bare er du er råflink sydame, men en inspirerende interiør dame er du også! :)

    Klem fra Cathrin

    SvarSlett
  2. Det der ble skikkelig fint altså. lekkert med søtt rosa. flinke du.
    Klem

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer! :D