søndag 3. mai 2015

Stua begynner å ta form


Inni veggen som ble revet dukket det opp en skråbjelke. Til og begynne med ville jeg at den skulle fjernes, men etter hvert synes jeg den var veldig fin der. Har hengt opp en eføy. Tok med en stikling fra Belgia, og den fikk jeg heldigvis røtter på. Panel har kommet opp på veggen i hele stua nå. Noen få lister og gulvet gjenstår.


Håper eføyen vil trives og vokse seg stor. Bergflette er et annet ord på planten. Den vokser vanligvis oppover trestammer, fjellvegger og murer.


Tøft med dette lille bordet under bjelken. Litt av veggen står igjen, og de to bitene oppå er også fra veggen.  Klossene under, på siden, ble til overs da vi pusset opp huset utvendig. Det er egenlig klosser til innramming rundt vinduer.Jeg liker så godt fargen og formen på denne sofaen. Og så er den så god å sitte i. Den er noe slitt på setet og skulle kastes, men jeg fikk den heldigvis. På veggen har vi brukt smartpanel. Fargen på veggen heter Sandbanke, som er en varm og fin farge. Den har vi forresten på huset også. Har brukt malingen Pure Color som gir et helmatt og vakkert utseende. Ugleputa har jeg sydd. Har du lyst til å sy en slik pute, har jeg laget en syveiledning her

post signature

2 kommentarer:

  1. Dette blir kjempekoselig! Takk for at du deler med oss. Hilsen Trine i Antikkbua.

    SvarSlett
  2. Hei Elisabeth! Så fint sofaen passet inn og så fin pute. Hilsen Bente Bekkelund :-)

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad for kommentarer! :D